Advertentie

Softonic-recensie

First person shooter met sociaal tintje

N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite is een gratis shooter die je speelt vanuit Facebook. Zo speel je dus samen met of tegen je vrienden in deze spannende game vol actie.

Net als in vele andere shooters, begin je N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite in een 'kamer' met andere spelers wereldwijd en schiet je er lekker op los. Het grote verschil is echter dat deze andere gamers jouw vrienden zijn. Des te meer kornuiten je uitnodigt om dit spel te spelen, hoe beter de gratis wapens en bescherming die je krijgt. Zo ben je nog sterker en zal je eenvoudiger een hoger niveau halen.

Zoals in andere 'freemiums' heb je in N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite de mogelijkheid om sterke wapens te kopen met echt geld. Mensen die dus snel hun credit card ter hand nemen, zullen rapper groeien. Dit neemt niet weg dat je zonder te betalen ook nog best veel plezier beleeft aan N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite. Weet je genoeg vrienden te overtuigen om deze game te bestellen, dan krijg je sowieso genoeg speciale objecten.

N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite is een uitstekende first person shooter, die je direct vanuit je browser speelt. Je installeert dus niks en omdat het geïntegreerd is met Facebook, schiet je samen met je vrienden. Oorlogje spelen met je maten is nog nooit zo leuk geweest!

VOOR

  • Speel met Facebookvrienden
  • Snelle potjes
  • Geen installatie vereist
  • Verschillende speelvelden

TEGEN

  • Niks nieuws
  • Er zijn betaalde opties

Programma is beschikbaar in andere talen



Beoordelingen about N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite

Heeft u geprobeerd N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance: Elite? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.